Maandbrief september

Hierbij verstuur ik de maandbrief van september. De maandbrief verschijnt iedere eerste schooldag van de maand op Klasbord. Voor dit jaar is de maandbrief in een nieuw jasje gestoken. We hopen dat dit ook bij jullie in de smaak valt.

Het is mooi om te zien dat de leerlingen van groep 3 t/m 8 zo enthousiast zijn voor de workshops. De opgaveformulieren stromen binnen. Inmiddels hebben zich al 30 leerlingen opgegeven. Het opgeven kan nog tot dinsdag 6 september. Woensdag 7 september ontvangen de leerlingen een briefje waarop staat bij welke workshops ze zijn ingedeeld en worden verwacht.

Maandbrief september 2022
Start van het schooljaar 2022-2023
Start van het schooljaar 2022 2023
Tentoonstelling 100 jaar cbs De Parel

Tijdens het feest rondom het 100 jarig bestaan is er ook een tentoonstelling geweest. Graag willen we deze ook aan jullie laten zien. De tentoonstelling staat klaar op maandag van 8.15-8.45 uur. Voel je welkom om alles in de school te bewonderen

Hartelijke groet,

Team cbs De Parel

Maandbrief juli

Het schooljaar loopt nu echt bijna tot zijn einde. Nog 2 weken en dan begint de zomervakantie. Voordat het zover is staan er nog heel wat leuke activiteiten op het programma. Voor groep 8 zijn dit ook echt de allerlaatste weken op de basisschool. Voor hen en jullie als ouders zal dit ook een dubbelgevoel geven. Nog veel succes met oefenen voor de musical en tot vrijdagavond tijdens de afscheidsavond van groep 8.

In de bijlage staat de laatste maandbrief van dit schooljaar. Er staat o.a. ook informatie in over het schoolreisje en over het 'Feest op het plein'. Overdag op donderdag 14 juli is het meester en juffendag. Leerlingen die dit heel graag willen mogen dan verkleed naar school.

Veel leesplezier, ook namens het team,

brief kinderen schoolreis
Maandbrief CBS De Parel juli 2022
Maandbrief juni

Hierbij de maandbrief juni. In deze maandbrief staat onder andere de formatie voor komend schooljaar. We zijn blij dat we dit weer rond hebben kunnen krijgen. In deze tijd van leerkracht tekorten is dit soms echt wel een hele puzzel.

Verder is er een bijlage toegevoegd over het kindervakantiekamp Winschoten.

De tijd richting het einde van het schooljaar gaat alweer snel. Er staan nog heel wat mooie activiteiten op het programma, zoals het 100 jarig bestaan van de school en het schoolreisje met alle groepen naar het Veenpark op 13 juli.

Veel leesplezier, ook namens het team,

Maandbrief CBS De Parel juni 2022
Flyer 2022 KVK
Maandbrief mei

Hierbij de maandbrief van mei. Deze keer staat er weer van allerlei informatie in. Onder andere over de extra margedag maandag 30 mei (uitleg waarom staat in de maandbrief), de pilot rondom Tijd voor Toekomst met o,a. een techniekdag op woensdag 25 mei. En natuurlijk een stuk over het aanstaande jubileum van onze school.

Ik wens u weer veel leesplezier en hoop op veel aanmeldingen bij het klaarmaken van de gezonde lunch op 25 mei.

Maandbrief CBS De Parel mei 2022
maandbrief mei
Maandbrief april 2022

Hierbij ontvangt u de maandbrief van april. Een maand met verschillende activiteiten, zoals de paasviering, start voor de geraniumactie en ook de Koningsspelen. We hopen dat we een hele mooie maand met elkaar mogen hebben. En uiteindelijk rollen we vanuit april de meivakantie in.

Maandbrief CBS De Parel april 2022
Maandbrief maart 2022

De voorjaarsvakantie is weer voorbij en eindelijk laat het zonnetje zich ook wat meer zien. Helaas is het niet voor iedereen een zonnige plek op aarde en speelt er zich een oorlog af in Oekraïne. Ondanks alles hopen we dat het Licht er ook voor hen zal zijn.

Maandbrief CBS De Parel maart 2022
Maandbrief februari 2022

Hierbij de maandbrief van februari, het is weer de eerste van de maand. De maandbrief wordt ook iedere maand op de website van onze school geplaatst.

Er staat dit keer weer allerlei informatie in, onder andere over de rapporten, gewijzigde quarantaine-regels en belangrijke data in februari. In de kalender van de Klasbord ouderapp staan ook altijd de data vermeld waarop iets bijzonders is.

Ik wens u namens het team weer veel leesplezier,

Een hartelijke groet,

Maandbrief CBS De Parel februari 2022
05 maart 2020