Batterijen battle update: ton 2 is bijna vol...per ton is het gewicht 70 kg, dus...op naar de 140!!
Batterijen battle tussenstand: 1 vat is al vol!
Nieuwsbrief Kindcentrum Muntendam November gemeente Midden-Groningen

Hierbij de nieuwsbrief van november. Hierin staan weer de laatste nieuwtjes rondom de nieuwbouw van het kindcentrum in Muntendam waar onze school ook deel van uitmaakt.

KC Muntendam nieuwsbrief november 2023
koffie ochtend woensdag 22 november
koffieochtend CBS 22 november armoede project
Maandbrief november

Hierbij de maandbrief van november. Thema van de maandbrief is dankbaarheid. Een thema die terugkomt in Leer - en Veerkracht en ook zal terugkomen tijdens de informatieavond en in de kerstviering. Uiteraard is de kerstviering pas in december, maar binnen school zijn we al druk bezig met alle voorbereidingen voor Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst. In de maandbrief staan weer alle activiteiten en informatie voor deze maand. Veel leesplezier!

Team CBS De Parel

Buurtgezinnen digitale folder (1)
Maandbrief november 2023
inzamelactie batterijen 6-24 november
Actie Pepernoot

Wat is actiepepernoot?

Met Actie Pepernoot zorgen wij dat zoveel mogelijk kinderen die opgroeien in gezinnen die financieel krap zitten om welke reden dan ook tóch een cadeautje krijgen op pakjesavond! Want hoe leg je aan kinderen uit dat Sinterklaas hun huisje voorbij rijdt? Dat de pakjesboot uit het Sinterklaasjournaal geen pakje voor ze heeft? En dat terwijl vriendjes en klasgenootjes wél een cadeautje krijgen, en daar natuurlijk trots over vertellen… Wij vinden dat geen kind mag worden overgeslagen door de Sint!

Bent u hiervoor nog niet benaderd door de Kind-Ouderondersteuner en wilt u wel uw kind hiervoor aanmelden mail of app dan naar onderstaand adres.

Nandel Reinhardt

Kind-Ouderondersteuner

Muntendam

e-mail: nandel.reinhardt@midden-groningen.nl

Afsluiting thema 1: Bij mij thuis
Ontbijttassen

Deze week zijn de eerste ontbijttassen bezorgd bij de gezinnen. Heeft u alsnog belangstelling en zich hier nog niet voor opgegeven, dan kan dit uiteraard nog. Dit kan persoonlijk bij Mariska de Vlugt, telefonisch of per mail cbsdeparel@vcomog.nl Graag vóór vrijdag, omdat de PLUS ook de bestelling moet maken.

Vanaf komende maandag 16 oktober kunnen de tassen (voor diegene die zich hier voor hebben opgegeven) op school gehaald worden. Dit is dus een verandering. De producten in de tas zijn buiten de koelkast beperkt houdbaar, dus wel graag de tas op maandag op school ophalen. Dit kan tussen 8.00 en 16.00 uur.

KC Muntendam nieuwsbrief

Hierbij de nieuwsbrief vanuit de gemeente Midden-Groningen over de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw van het KC Muntendam. Er is woensdag 18 oktober ook een inloopavond. De inloopavond wordt gehouden in de Menterhorn.

KC Muntendam nieuwsbrief oktober 2023
Er zijn geen items beschikbaar.