AFGELAST: Open dag voor nieuwe ouders

05 maart 2020
Als gevolg van de voorschriften omtrent het Corona-virus is de open dag voor nieuwe ouders die gepland stond voor 19 maart afgelast.
  • helaas

Maandbrief maart 2021

Wat was het een heerlijk, zonnige voorjaarsvakantie. Ik hoop dat jullie ook lekker hebben kunnen genieten van deze week. Maandag 1 maart starten we weer met alle groepen de hele week op school, fijn!

Hierbij stuur ik de maandbrief van maart. Ook zet ik in de bijlage de beslisboom waarin duidelijk staat wanneer een kind wel/niet naar school kan gaan.

Alvast een fijn weekend en tot maandag.

Een hartelijke groet ook namens het team,

Maandbrief CBS De Parel maart 2021 versie 1
Beslisboom kind 0 jaar t m groep 8 BOinK, AJN, RIVM 120221
Eerste nieuwsbrief over nieuwbouw school

Hierbij stuur ik jullie de eerste nieuwsbrief rondom de ontwikkeling van het centrum van Muntendam. Het is de bedoeling dat ook ons nieuwe schoolgebouw hier komt te staan.

Vanaf nu zullen er met regelmaat nieuwsbrieven verschijnen waarin de stand rondom de nieuwbouw ook steeds gedeeld gaat worden.

Een hartelijke groet, ook namens het team,

NIEUWSBRIEF in centrum Ontwikkeling muntendam
Margedagen

Vanwege de heropening van de school zal de margedag van groep 1-4 op woensdag 17 februari komen te vervallen.

Daarnaast staat op maandag 1 maart voor alle groepen een margedag ingepland. Deze dag komt voor alle groepen te vervallen.

De dag wordt een maandagmiddag vrij voor groep 1-8 op maandag 12 april. Dit betekent dat alle groepen maandag 12 april om 12.30 uur vrij zijn. Deze wijzigingen zal ik ook in de kalender aanpassen.

Hopende u hiermee voldoende op de hoogte te hebben gesteld.

Een hartelijke groet, ook namens het team,

Maandbrief februari 2021

Hierbij de eerste officiële maandbrief van februari 2021.

Een hartelijke groet ook namens het team,

Maandbrief CBS De Parel februari 2021