Sinterklaas viert feest op de Parel

04 december 2017

Op vrijdag 1 december was het dan zover: Sinterklaas en zijn pieten brachten een bezoekje aan onze school. Op straat stond een groot cadeau: waar zou die voor bedoeld zijn?

Het bleek dat er een jarige Piet was: deze Piet werd 40 jaar! Nadat we voor de jarige Piet hebben gezongen ging het natuurlijk nog maar om één ding: Sinterklaas bracht een bezoekje aan alle groepen!

• DSC_0062.JPG

Maandbrief maart 2021

Wat was het een heerlijk, zonnige voorjaarsvakantie. Ik hoop dat jullie ook lekker hebben kunnen genieten van deze week. Maandag 1 maart starten we weer met alle groepen de hele week op school, fijn!

Hierbij stuur ik de maandbrief van maart. Ook zet ik in de bijlage de beslisboom waarin duidelijk staat wanneer een kind wel/niet naar school kan gaan.

Alvast een fijn weekend en tot maandag.

Een hartelijke groet ook namens het team,

Maandbrief CBS De Parel maart 2021 versie 1
Beslisboom kind 0 jaar t m groep 8 BOinK, AJN, RIVM 120221
Eerste nieuwsbrief over nieuwbouw school

Hierbij stuur ik jullie de eerste nieuwsbrief rondom de ontwikkeling van het centrum van Muntendam. Het is de bedoeling dat ook ons nieuwe schoolgebouw hier komt te staan.

Vanaf nu zullen er met regelmaat nieuwsbrieven verschijnen waarin de stand rondom de nieuwbouw ook steeds gedeeld gaat worden.

Een hartelijke groet, ook namens het team,

NIEUWSBRIEF in centrum Ontwikkeling muntendam
Margedagen

Vanwege de heropening van de school zal de margedag van groep 1-4 op woensdag 17 februari komen te vervallen.

Daarnaast staat op maandag 1 maart voor alle groepen een margedag ingepland. Deze dag komt voor alle groepen te vervallen.

De dag wordt een maandagmiddag vrij voor groep 1-8 op maandag 12 april. Dit betekent dat alle groepen maandag 12 april om 12.30 uur vrij zijn. Deze wijzigingen zal ik ook in de kalender aanpassen.

Hopende u hiermee voldoende op de hoogte te hebben gesteld.

Een hartelijke groet, ook namens het team,

Maandbrief februari 2021

Hierbij de eerste officiële maandbrief van februari 2021.

Een hartelijke groet ook namens het team,

Maandbrief CBS De Parel februari 2021